Author Archives: wpadminsluk

Sportvasten dag 6

Posted on by .

sinaasappel

In tegenstelling tot de andere 2 vasten dagen moest ik vandaag weer aan het werk. Op zich werd ik redelijk fit wakker na gedroomd te hebben over zondigen. In de droom ben ik los gegaan op koekjes als ik het me goed herinner en was de hele kuur waarschijnlijk voor niks geweest. Eigenlijk verbaast het me vooral dat ik niet voor chips heb gekozen. Maar goed, terug naar de werkelijkheid. Om half 7 uit bed en 2 grapefruits en 6 sinaasappels geperst zodat ik de rest van de dag genoeg had.

Na het ontbijt op naar werk. Vooraf is me verteld dat je beter niet kan werken, maar aangezien ik niet echt fysiek werk doe, wilde ik het gewoon even aankijken. M`n concentratie erbij houden vond ik erg lastig en ook met typen maakte ik regelmatig fouten. Dat merk ik overigens ook bij het schrijven van dit blog, dus excuses voor de eventuele spelfouten en verkeerde woordvolgorde in deze blog. Uiteindelijk ben ik de dag goed doorgekomen en was ik nog redelijk productief ook al zeg ik het zelf.

Na werk weer door naar Basicfit. Het Spinnen ging me weer goed af en ik had m`n hartslag ook goed onder controle. Maar na het spinnen zat ik er doorheen, kapotstuk! Dit is gelijk het signaal voor mij dat het wel mooi is geweest. Het is dan ook maar goed dat dit de laatste vastendag was.

Thuis aangekomen het fruitsap opgedronken en toen kwam m`n energie niveau weer een klein beetje terug. Om kwart over 9 was het tijd om te testen, aangezien ik de switch nog niet gemaakt heb, vond ik het toch een beetje spannend of dat nu wel gelukt was. Niet dat er dan nog een vastendag achteraan zou komen, maar het zou betekenen dat de kuur nog niet optimaal z`n werk heeft gedaan. Maar over de uitslag bestond gelukkig geen twijfel, de switch is gemaakt en ik kan morgen met een gerust hart beginnen met de opbouw.

Tussenstand:
Gewicht: 85,5 kilo
Buikomtrek: 94 cm

Tot morgen!

Share