Category Archives: Marktplaats

Aangeboden: Niet werkende Elektrische vouwfiets van het merk E-fiets

Posted on by .

 

fiets

Heel graag wil ik van deze niet werkende elektrische vouwfiets af.

De fiets is van het merk E-fiets waar ik nog nooit van heb gehoord en waarvan de site ook niet meer bestaat. Waarschijnlijk is het bedrijf failliet gegaan omdat ze van dit soort bagger producten verkochten.

Hoewel de loodzware batterij van de fiets op te laden is en ook daadwerkelijk stroom geeft aan de fiets, getuige het batterij controle indicatie op het stuur gaat branden, wordt je op geen enkele manier geholpen met vooruitkomen. En door het gewicht van de batterij is vooruit komen met deze fiets sowieso een kunst.

Indien je net als ik rond de 1m90 bent, dan is deze fiets sowieso een afrader, want dan is hij simpelweg te klein voor je.

De remmen van de fiets werken prima, al vraag ik me af waar je remmen voor nodig hebt als je toch nauwelijks vooruit komt.

Daarnaast zit er ook een prima standaard op de fiets waardoor de fiets fantastisch rechtop blijft staan in je garage of schuur.

Wellicht dat iemand met enig verstand van fietsen en dan met name elektrische fietsen, de aandrijving aan de praat kan krijgen, als je deze gok wil wagen dan is deze fiets misschien wat voor jou.

Ben je net zo a-technisch als ik, dan zou ik geen bod plaatsen en voor een andere aangeboden fiets gaan.

Ik heb zelf 168,43 euro betaalt voor deze fiets en ik vermoed dat de medewerkers van de veilingsite die hem aan me verkochten hier op verjaardagen nog steeds hard om lachen.

Mocht je na het bovenstaande verhaal nog steeds niet afgehaakt zijn en ben je vastberaden om de volgende eigenaar te worden van dit stukje terreur op wielen, doe dan een bod. En vooruit, voor de winnaar van de veiling stel ik de bokaal(zie foto) ter beschikking.

beker

Share