Sportvasten dag 2

Dag 2 van het sportvasten is net als dag 1 een afbouw dag. Het dagmenu is als volgt: Ochtend: een sinaasappel, een kiwi en 150 ml jus d’orange. Middag: 200 gram gewokte groente. Avond: 500 ml bouillon met 150 gram soepgroente, ook wel groentesoep genoemd. Iedere maaltijd moment, is net als gisteren, weer aangevuld met de nodige supplementen. Nu al, of juist nu, mis ik best een snee brood met de lunch of een stukje vlees bij het avondeten. Voor een kuur van 10 dagen is dat nog wel te doen, maar ik zal in ieder geval nooit geheel onthouder worden 🙂

Het fruitontbijt lag net als gisteren best zwaar op de maag, maar aangezien de komende dagen het ontbijt een glaasje jus is, heb ik die baksteen op de maag gekoesterd.

Verder nog even onhandig, bij het instappen in de auto, de doos met supplementen op een passagiersstoel geslingerd. Dit zorgde ervoor dat het witte poeder voor een klein deel ontsnapte. Hoe klein dat deel ook was, de bekleding, auto mat en dashboard werden er behoorlijk wit van. Bij een politiecontrole was ik ongetwijfeld aangehouden op verdenking cocaïne bezit.

Vandaag dus weer iets minder gegeten dan gisteren en ook iets meer honger gevoel, maar niet ondragelijk. Aan de ene kant ben ik heel erg benieuwd hoe ik morgen de laatste afbouw dag ga ervaren, morgen lijkt al erg op de vastendagen die erna gaan komen. Aan de andere kant vrees ik deze dagen ook een beetje.

Het half uurtje sporten ging verder prima, het is dit keer een virtueel spin lesje geworden, begeleid door een mevrouw die achterstevoren met me mee ging langs Italiaanse dorpjes.

Screenshot_2016-03-10-22-07-29

Tot slot dan nog even de tussenstand:
Gewicht: 89
Buikomtrek: 97
En 1 kleurtje opschoven bij de urinetest.

Tot morgen!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*