Sportvasten dag 3

Op dag 3, de laatste afbouw dag, kan ik alvast wat wennen aan de sap dagen die eraan zitten te komen. Als ontbijt 300 ml fruitsap, als lunch 300 ml fruitsap en als diner 450 ml tomatensap. Ik werd vandaag wakker met een behoorlijk honger gevoel. Wetende dat ik geen vast voedsel meer krijg vandaag en de dagen erop, deed me kort afvragen of ik wel zo lang zonder vast voedsel kan. Daarom verbaasde ik me nogal toen ik direct uit bed een glas water nam en dat ik hier nog van kon genieten ook. De 300 ml sinaasappel-grapefruitsap deden de rest.

De rest van de dag ben ik vrij goed doorgekomen, vandaag ook geen onhandigheden. Het half uurtje spinnen ging me ook verbazingwekkend makkelijk af. Dit keer met een een omgedraaide meneer door Frankrijk heen. Ik moest wel af en toe de aanwijzingen van deze meneer negeren omdat m`n hartslag anders boven de 80% ging.

DSC_0157

Qua resultaten geen hele grote verandering:
Gewicht: 88,5 kilo
Buikomtrek: 97 cm
En bij de plas strip geen verandering, maar dit kan ook komen omdat ik 5 uur getest heb na het sporten en dit moet eigenlijk na 3 uur.

Tot morgen!

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*