Sportvasten dag 4

Hoewel ik op dag 3 nog wakker werd met een flinke honger, was dat op dag helemaal niet het geval. Ik voelde me fris en fruitig en had helemaal niet het idee dat ik m`n voeding aan het beperken ben. Dag 4 is de eerste echte vastendag, dus ik begon met een ontbijtje:

IMG-20160312-WA0000

Hierna weer op naar Basicfit voor een half uurtje spinnen. Dat ging me weer vrij makkelijk af, het half uurtje vloog voorbij. Ik merkte echter wel dat het lastiger was om m`n hartslag onder de 80% te houden. Na het sporten weer naar huis en wachten op de lunch:
IMG-20160312-WA0002

De rest van de dag vrij weinig gedaan, nog wel even te voet naar de supermarkt om wat sinaasappels te halen voor de komende dagen en alvast het voedsel voor de opbouwdagen. De weg terug met een gevulde boodschappentas was toch behoorlijk pittig, dat merk je dat je zuinig moet zijn met je energie. Na deze barre tocht 😉 was het inmiddels tijd voor het “avondeten”

IMG-20160312-WA0006

De rest van de avond een beetje gedacht aan wat ik nu het liefste zou willen eten als ik maar 1 ding mag kiezen. Na kort intern beraad kwam ik uit op chips 🙂 Al met al is de eerste echte sap dag me meegevallen.

Tussenstand:
Gewicht: 87,5 kilo
Buikomtrek: 96 cm
De plas strip gaf verder nog geen verandering, waardoor ik waarschijnlijk nog een vastendag aan vast moet plakken op maandag en dus dinsdag pas starten met opbouwen.

Tot morgen!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*